RETOLACIÓ I SENYALÈTICA

La retolació és una altre branca de la imatge corporativa que proporciona una amplia gamma de possibilitats per aconseguir un distintiu del seu negoci o empresa respecte a la competencia. S’hi pot plasmar des d’imatges fins a text o formes vectorials i gràcies a la gran versalitat del vinil es pot aplicar sobre qualsevol tipus de superfície tant d’interior com en exterior. Tot això d’una manera ràpida i econòmica.

Rétols

Per a vehicles:
Realitzem rotulacións per a vehicles coroporatius oferint així la possibilitat d’arribar a un gran nombre de persones d’una manera económica. Un altre aplicació pràctica és la impressió en vehicles de transport públic per les seves dimensions i gran visualització.

Cartells publicitaris:
Cartells de gran format col.locats estratégicament a la via urbana per transmete una idea o missatge d’una manera molt visual. A continuació mostrem un article sobre bones estratégies de márqueting aplicades a cartells publicitais veure

Caixa de llum: 
Retol amb metraquilat retro-il.luminat. La impressió es realitza sobre vinil i permet que entri la llum tant pel dia com per la nit, és una opció cada cop més demandada per a ser col.locada a la part frontal del negocis.

Pancartes:
La impressió sobre lones està especiament pensat per a promocions al punt de venta, campanyes publicitaries o esdeveniments temporals i es aplicable tant per a exterior com per interior. Ús de materials resistents als agents externs com la pluja o o les altes temperatures.

Vinil de tall:
Vinil de tall: La característica principal és que el tall es produeix just al dibuix, forma o text i resulta ideal per adaptar-ho a qualsevol tipus de treball sempre i quant la impressió a realitzar es realitzi amb colors plans (no acepta degradat). Els seus ussos més generals son la decoració d’escaparats, rotuls d’horaris, vehicles corporatius, logotips, i tot tipus de decoració tant interior com exterior (especialment adequat per a vidreres).

Vinil imprés
A diferéncia de l’anterior aquest permet fer impressions a tot color (fotografíes o dissenys complexes) a qualsevol tamany. Indicat per a vidreres, soports rígids móbils (PVC espumat, fusta, metraquilat…). També apte tant per interior com per exterior.

Plaques

Plaques de plàstic, de metraquilat i metàl·liques en funció de l’ús que se li vulgui destinar. Les plaques són especialment dissenyades i creades per a la senyalética de comunitats, empreses, maquinària o espais exteriors.

REF: RETOLACIÓ I SENYALÍSTICA // Stock: Disponible

Consultar